Mit tehetünk magunkért

Bővített tartalommal!

A tanfolyam fókuszában azok az eszközök, tanítások és módszerek állnak, melyek segítségével lehetőségünk van megérteni a bennünk és körülöttünk zajló eseményeket, változásokat. Mozgósíthatjuk belső erőtartalékainkat egy nehéz helyzet megoldásához, az egészség, teljesség állapotának visszanyeréséhez.

Ajánljuk mindazoknak, akiknek visszatérő problémáik vannak, akik valamilyen nehéz helyzetből nem találják a kiutat, akik valamilyen betegség miatt kibillentek a teljesség, egészség állapotából. Továbbá ajánljuk azoknak is, akik másoknak szeretnének segíteni, de nem tudják milyen úton induljanak el.
A tanfolyam során a testi, szellemi és lelki egészség fontosságát járjuk körbe, jól használható tanácsokat nyújtva a mindennapi élethez, amivel segíthetjük a testi, szellemi és lelki egészségünk helyreállását és megtartását. A tanfolyam során felváltva követik egymást a rövid előadások, a beszélgetések és a különböző lelki gyakorlatok (légzőgyakorlat, imagináció, ima, mantra, meditáció). Az előadások célja, hogy felkeltsék a résztvevők érdeklődését egy-egy fontos téma iránt, és iránytűként szolgáljanak ahhoz, hogy miként tudnak változtatni egy-egy nem kívánatos szokáson, beidegződésen, helyzeten. A témák onnan indulnak, hogy mivel támasztják alá a legújabb orvosi kutatások a lelki egészség fontosságát (test-lélek-szellem egysége), majd fokozatosan eljutunk addig, hogy miként lehet gondolatainkat és érzelmeinket egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb, pozitívabb irányba terelni. Eközben nem feledkezünk meg a test gondozásáról, és fellebbentjük a fátylat néhány meglepően egyszerű és hasznos tanácsról, melyek nagymértékben javíthatják közérzetünket.

A tanfolyam során a következő témákra térünk ki:

  • Az ember, mint energialény (csakrák, aurák, testek)
  • Az orvosi kutatási eredmények a lelki gyógyítás fényében
  • Tudomány és spiritualitás (a lelki munka és az általunk végzett gyakorlatok, módszerek igazolt tudományos háttere)
  • A gyógyulás folyamata, fázisai
  • A lélek nyelve: a betegség (mit és hogyan üzen a testünk)
  • A gondolatok és érzelmek természete, keletkezése, kontrollálása
  • Eszközök és módszerek (meditáció, ima, mantra, immagináció, megerősítések)
  • A tudatalatti felépítése és működése, programozása
 • A képzelet működése és helyes használata

A tanfolyam alatt törekszünk a közvetlen, őszinte kommunikációra, így bátran lehet kérdezni az oktatóktól. Továbbá lehetőség lesz tanácsot kérni az oktatóktól egy-egy konkrét probléma megoldására.

A tanfolyam elvégzése után mindenki egy használható alapot kap, mellyel hatékonyan közre tud működni saját egészségének helyreállítása és fenntartása, a kilátástalannak tűnő helyzetek megoldása érdekében, valamint mélyebb betekintést kaphat az ősi bölcsesség és a modern tudomány szintézisébe önmaga és a világ könnyebb megértése érdekében.

A tanfolyam menetéről a részletes információkat a jelentkezők e-mailen kapják meg. Kérjük ügyeljenek az adatok pontos megadására! Köszönjük!

Oktató: Balogh Béla, Matolcsi Zoltán
Helyszín: Piliscsaba, Álomvölgy
Tanfolyam díja: 10.000.Ft